29 april

Hej :) såg att mina inlägg på bloggen som jag har skrivit inte kommit upp. Är påväg hemåt nu, fast vi ska stanna och äta snart. Har haft en jätte bra helg här i Skåne. Vi hörs lite senare :)


27 april

Hej på er ;) sitter i bilen nu till Österlen, har åkt sen 10 så det är inte så långt kvar tror jag. Så himla skönt att vara ledig idag och åka iväg, hoppas ni får en jätte bra fredag , så hörs vi nog senare idag :)


Packat klart :)

Hej på er, har nyss packat klart för imorgon då hela familjen plus några vänner till oss drar till Skåne. Kommer bli Jättemysigt :) åker hemifrån imorgon runt halv 10. Kommer ta med mig pappas surfplatta kan nog blogga lite från den, nu ska jag gå ner och äta lite kvällsmat. Kraam :)


26 april

Hej :) jag har fortfarande ingen dator som fungerar men bloggar från min iPod nu. Ska snart ha mattelektion och sen är det äntligen lunch. Imorgon är jag ledig från skolan:) mer berättar jag ikväll , kram :)


19 april

Hej på er, just nu har jag ingen dator som fungerar. Smart som jag är har jag tappat skoldatorn i golvet så den går inte att starta. Ska antagligen lämna in den imorgon. Så nu blir det ingen bra uppdatering så länge jag inte har någon dator som fungerar. Får antagligen låna någon annan, ha det så bra kram:)


18 april

hejhej :)
det var ett tag sedan jag skrev här nu, men dagarna går så sjukt fort!
idag var det en helt vanlig skoldag. för några timmarsedan tog jag en promenad. och påvägen mötte jag sarah så vi tog en kort promenad. har nya bilder på kameran som jag ska föra över till dator och så ska dom redigeras.
nu ska jag ta en dusch, kram ;)

nytt 12/4

¨
linne från missäy

11 april

hej på er :)
förlåt för dålig uppdatering, men nu på lovet vill man ju inte sitta framför dator så mycket!
har varit i göteborg idag med mamma och syrran, fick med mig några saker hem. kanske visar det senare ikväll!
var även och hälsade på min mormor och morfar, så stack hemifrån 9 så är jätte trött nu
hoppas ni får en bra kväll, kraam :)

Glad påsk :)

Glad påsk på er :) har gäster här hemma nu, idag har jag varit i stan med mamma och pappa och köpt lite presenter. Nu ska jag gå ner och var lite social och snart blir det mat. Hoppas ni får en bra kväll :)


5 april

hej på er :)
sitter med alla i klassen och väntar på att vi ska börja med no:n
sista lektionen innan påsklovet, underbart :)
nu kommer läraren, vi hörs senare ;)

Hemma från göteborg

Hejsan :) kom hem för en
Stund sedan, är helt slut i benen efter ha gått i Göteborg i ungefär 4 timmar. Köpte lite saker som kommer upp här på bloggen lite senare. Har haft en bra dag, men nu blir det att vila kraam :)


3 april

Hej :) sitter i skolan, men alla åttor ska snart åka in till Göteborg och gå på något besök någonstans, sen stannar jag och Ida kvar i Göteborg för att vi ska kolla i lite affärer , kommer kanske hem runt 5 tror jag. Så vi hörs mer senare :)


RSS 2.0